Mijn naam is Tina Keizer.
Voordat ik de opleiding paraveterinair ben begonnen, heb ik eerst 3jaar dierverzorging gedaan op het
AOC Terra in Groningen. Daarna ben ik de opleiding paraveterinair gestart bij Capabel in
Utrecht. Begin 2021 heb ik mijn diploma behaald als paraveterinair. De stage periode van een jaar heb ik bij
Dierenkliniek Buitenwoel gelopen, het kan zijn dat u mij al een keer heeft gezien of gehoord aan de telefoon.Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, eten en bloem
Sinds februari 2021 ben ik in dienst gekomen bij de praktijk. Ik vind het leuk om te werken bij `Buitenwoel’ omdat er veel afwisseling is in de werkzaamheden en daardoor geen één dag het zelfde is.

Ik woon samen met mijn vriend in Beilen, thuis hebben wij een hond Ayka en een aantal kippen.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met Ayka en ben ik graag creatief bezig met mijn handen.

 

Ik ben Anne Baauw en ben in december 2020 bij Dierenkliniek Buitenwoel komen werken.
 Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, close-up en buiten
Net als Marien en Lisa heb ik mijn studie diergeneeskunde in België gedaan. Hier ben ik afgestudeerd in de richting paard.
Ik hou enorm van de diversiteit van dit werk en behandel dan ook met liefde alle diersoorten.
Mijn speciale interesse ligt vooral bij paarden en exoten en hier wil ik mij in de toekomst dan ook meer in gaan specialiseren.
Ik woon in Veendam met mijn man en hond Diesel, hou minder van de keuken, maar wel veel van reizen.
 
 

Lisa Rispens

 

Mijn naam is Lisa Rispens. Sinds juni 2019 ben ik het team van de Buitenwoel komen te versterken. Ook ik heb mijn studie Diergeneeskunde gedaan in Belgie. Als rasechte noordeling blij om weer terug te zijn en in de buurt van familie. Samen met Marien en onze 2 katten vermaak ik mij meer dan prima in Veendam.

 

Na een jaar in een andere praktijk te hebben gewerkt, werk ik nu 1,5 dag bij de Buitenwoel en de overige 3 dagen werk ik in Appingedam tussen de koei’n. U kunt mij op dinsdag en donderdag tegenkomen in de Buitenwoel. Ook ik ben afgestudeerd in de richting van de herkauwers en werk met veel passie tussen de koeien, schapen en geiten. Echter ook voor de gezelschapsdieren draai ik mijn hand niet om.

 

Waar Marien graag kookt, ben ik meer van het bakken. Ook reis ik erg graag!

 

Marien Hekkelman

 

Mijn naam is Marien Hekkelman. Ik ben sinds de zomer van 2017 aan het werk in Dierenkliniek Buitenwoel. Geboren en getogen in de betuwe. Direct na mijn studie Diergeneeskunde in Belgie vertrokken naar het hoge noorden. Samen met mijn vriendin Lisa (zie hierboven) en onze 2 katten Ellen en Steve wonen we in Veendam.

 

Ondanks afgestudeerd in de richting herkauwers, sta ik ook met erg veel plezier in de spreekkamer of operatiezaal. Mede door de opleiding van Klaas ben ik uitgegroeid tot een allround dierenarts, wat het werk erg afwisselend en uitdagend houdt. Samen met het team, ben ik altijd op zoek naar de beste behandeling voor uw dier.

 

Naast het werk tussen de dieren sta ik ook graag in de keuken, reis ik graag of vlieg ik rond in het vliegtuig van mijn vader.

Klaas Braam is als dierenarts, samen met zijn vrouw Hinke, eigenaar van Dierenkliniek Buitenwoel. In 2021 viert hij een jubileum, namelijk dat hij 40 jaar lang het mooie beroep van dierenarts mag uitoefenen. Zijn liefde voor het vak is er één van vader op zoon. Sinds 1945 is "dierenarts Braam" een bekende naam in Veendam en omgeving.

Klaas zijn voorkeur en interesses zijn breed. Lag eerst de nadruk op de landbouwhuisdieren, tegenwoordig ligt die duidelijk bij de gezelschapsdieren. Dit maakt hem tot een allround dierenarts. Speciale interesse heeft hij voor de chirurgie, voor duivengeneeskunde en voor bijzondere diersoorten. Samen met collega's en assistentes streeft Klaas naar service en diergeneeskunde op een hoog niveau. Het is hem er alles aan gelegen dat Dierenkliniek Buitenwoel zich meten kan met andere klinieken. Zijn spreuk is: "Zorg leveren aan dieren alsof het je eigen huisdier is."

Sinds voorjaar 2020 heef Klaas een stap terug gedaan ten behoeve van de jongere collega's Marien, Lisa en Anne. Op de achtergrond blijft hij verbonden en betrokken met het reilen en zeilen van de kliniek.

Naast zijn werk is Klaas christen en actief op kerkelijk vlak. Dat maakt tegelijkertijd duidelijk dat we als praktijk een helder en eerlijk beleid willen voeren. En daar mag u ons op aanspreken!

Hinke is de laatste jaren iets minder actief betrokken bij de praktijk, maar u kunt haar aan de telefoon krijgen, in de weekenden aantreffen, of bij afwezigheid van één van de assistentes tegenkomen als invalster. Hinke is afkomstig uit het onderwijs, en als vrijwilligster betrokken bij kerkelijk pastoraat en hulpverlening. Verder heeft ze heel veel hobby's en interesses! Welke dat is hangt af van tijd en seizoen. Zo maakt ze nu veel mondkapjes in Coronatijd en deze zomer is ze actief in het bezig zijn en verkopen van planten, stekjes en zaden. Kom gerust een kijken in de 'verkoopkast' bij de entree van de kliniek. De opbrengst naar naar doelen waar haar hart naar uitgaat. 

Mijn naam is Femmy, sinds mei 2002 ben ik werkzaam als paraveterinair  bij Dierenkliniek "Buitenwoel". Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.
Na mijn 4 jarige opleiding Veehouderij aan de AOC Terra in Emmen, kon ik instromen in de 3e klas van de 4-jarige opleiding Paraveterinair. Ik doe alle voorkomende werkzaamheden op de praktijk, dat maakt het werk ook leuk en afwisselend.
Uiteraard hebben we thuis ook dieren:2 katten, 1 hond, 2 konijnen en 2 paarden.
Onze hond Jadi is ook regelmatig op de praktijk aanwezig, omdat ze anders te lang alleen thuis is.

Ik ben Marjan Dekker sinds december 1996 gediplomeerd paraveterinair.
Sinds december 2009 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Buitenwoel en doe daar alle voorkomende werkzaamheden. Daarvoor ben ik vele jaren werkzaam geweest in een andere praktijk. 

Ik ben getrouwd met René en we hebben samen 1 zoon Xander. We wonen in Winschoten. Thuis hebben we alleen een kat Tiësto. Een grote hobby is veel tijd doorbrengen met mijn gezin en op vakantie gaan naar de zon. 

Ik ben Emmy Visscher en woon met mijn man Koos, hond Tommie en hond Floortje in Muntendam. Sinds september 2014 mag ik 4 ochtenden werken in deze prachtige praktijk. Na een donkere periode, heeft dit gezorgd voor weer kleur in mijn leven. Ik ben het manusje van alles. Ik zorg dat alles schoon is, neem de telefoon aan en deel heel graag knuffels uit aan de beestjes....ook zorg ik voor een bloemetje o.i.d op de balie. Met dieren en bloemen bezig zijn betekent veel voor mij. Ik hoop het nog heel lang te mogen doen.

Back to top