Nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus 


Naar aanleiding van recente ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) brengen wij je graag op de hoogte van het huidige beleid. 

Op dit moment is er voldoende capaciteit om de activiteiten voor de dierengezondheidszorg te blijven uitvoeren. Dierenarts Veendam houdt zich aan het advies van het kabinet voor zorgprofessionals en vitale processen. Om de continuïteit van de zorg te waarborgen, vragen wij diereigenaren niet naar de praktijk te komen bij verkoudheidsklachten (hoesten en niezen), keelpijn of koorts. 

Zorg, aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden we in de wachtkamer en praktijkruimte gepaste afstand (minstens 1,5 meter), geven we momenteel geen hand en wassen/desinfecteren onze handen zeer regelmatig.

Momenteel is er ruimte voor twee mensen in de wachtkamer. Bij meer personen kan je op gepaste even afstand buiten wachten.
Wij adviseren indien mogelijk om alleen of anders met niet meer dan twee begeleiders te komen naar de praktijk. 

Wij doen ons uiterste best om onze medewerkers gezond te houden, zodat we voor jouw huisdier kunnen blijven zorgen.
Alvast h
artelijk dank voor je medewerking!


Om de continuïteit van de zorg in ons dierenartspraktijk te waarborgen vragen wij om niet met het dier naar de praktijk te komen als je:

  • Een neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts hebt.
  • Een risicogebied in het buitenland hebt bezocht of;
  • Contact hebt gehad met patiënten met een bevestigde corona-infectie.

In bovenstaande gevallen kan je iemand anders vragen om je dier naar het praktijk te brengen.

Kom je toch zelf en heb je symptomen (hoesten, niezen), dan zijn wij genoodzaakt je te vragen om de praktijk te verlaten om besmetting te voorkomen. Wanneer je koorts hebt, moet vanaf heden het hele huishouden thuisblijven. 

Links voor meer informatie over het coronavirus:

Coronavirus


Gratis bezorgservice van medicijnen en voer voor onze vaste patiënten!

Onze vaste patiënten bieden wij in deze tijd een gratis bezorgservice aan. Wanneer je het huis niet uit kan brengen wij de medicijnen en voer aan huis! Deze bezorgservice is gratis en de betaling verloopt contactloos op rekening.

Neem contact op met de praktijk voor de bestelling en meer informatie: 0598-613287.

gratis bezorgservice van medicijnen en voer